Eesti Taluvõi pankrotivara pandi müüki alghinnata

03. september 2001, 08:52

Neljapäeval otsustas ASi Eesti Taluvõi pankrotitoimkond panna pankrotivara uuesti müüki alghinda näitamata. Samuti otsustati lõpetada läbirääkimised OÜga Dagligen, kes ei täitnud enampakkumise nõudeid, kirjutab Vooremaa.

Vara müük 2,5miljonilise alghinnaga ebaõnnestus ka põhjusel, et ainukene pakkumine ei olnud nõuetekohaselt vormistatud. 'Saime OÜga Dacosta Trade kokkuleppele, et rendileping lõpetatakse ennetähtaegselt, alates 1. septembrist,' rääkis pankrotihaldur Toomas Saarma Vooremaale. Teatavasti olid pankrotistunud ettevõtte seadmed nende kasuks rendilepinguga koormatud.

Üldse on ettevõtte vastu esitatud võlanõudeid 12,4 miljoni krooni ulatuses. Suurimad võlausaldajad on 3,5 miljoniga Eesti Maapank ja 2,5 miljoniga Pärnu firma OÜ Dubloon. Viimase avalduse põhjal kuulutaski kohus välja ettevõtte pankroti.

ASi Eesti Taluvõi Jõgeva piimakombinaadile müüs piima 267 lehmapidajat. Kombinaat võlgneb neile üle 1,5 miljoni krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing