Mega ja Eesti Päevaleht avavad netivärava

03. september 2001, 08:43

Mega internetiportaal ja Eesti Päevaleht (EPL) avavad täna ühise internetivärava, mis tuleb senise EPLi võrguväljaande Eesti Päevaleht Online?i asemele aadressil www.epl.ee internetis, kirjutab Eesti Päevaleht.

EPL Online?i toimetuse juhataja on endine Mega portaali peatoimetaja Lea Larin.

Mega ja EPL Online?i liit toob turule Eestis mitmekülgse ajalehe võrguväljaande, mis sisaldab klassikalisi portaali funktsioone nagu e-mail, otsing, praktiline informatsioon ja vaba aja kavad, aga ka ajalehe toimetuse ning uudisteagentuuride edastatud uudiseid ja fotosid.

Senise Mega värava kasutajad suunatakse aadressilt www.mega.ee ümber EPL Online?i avalehele. Mega meiliteenuse kasutajad pääsevad oma postkastile ligi samuti EPL Online?i leheküljelt.

?Selle sammuga kindlustas EPL endale liidripositsiooni iInternetivallas kõigi Eesti ajalehtede seas,? ütles EPLi peatoimetaja Priit Hõbemägi. ?Nii mitmekesiste funktsioonide ja paljude kasutajatega internetilehekülge pole ühelgi teisel Eesti ajalehel.?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing