Isamaaliitu tabas mälukaotus

19. september 2001, 00:00

Eile teatas Isamaaliidu Tallinna piirkonna juhatus, et soovib juhtida Tallinna linnavalitsuse tähelepanu maamaksu tõusust tulenevatele probleemidele. Sellest teatest tundub, et Isamaaliidu Tallinna piirkonna juhatust on tabanud mälukaotus. Juhatuse liikmed ei ole teadlikud, et Tallinna linnapea on Isamaaliidu liige Tõnis Palts ja et Isamaaliidu Tallinna piirkonna juhatuse esimees Liisa Pakosta on abilinnapea. Tallinnas kehtivad maa maksustamise määrad on Isamaaliidu enda töö tulemus. Aga hea seegi, et lõpuks on Isamaaliit probleemist aru saanud. Kui nad saavad aru, et nad on ka võimul, siis on lootust, et maksustamise määrad alanevad.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:53
    Otsi:

    Ava täpsem otsing