Trend Mikro püstitas müügirekordi

Kaido Einama 20. september 2001, 00:00

Augustis üle 5000 litsentsi müünud Stallion saavutas oma viirusetõrje müügirekordi tänu ühele suurele kliendile. 3. septembril pidulikult üle antud toode läks Hansapangale, kes ostis ühe suurima viirusetõrje litsentside hulga, mis Eestis müüdud.

Juulis oli üle 5000 litsentsiga edukaim GT Tarkvara, augustis oli Anneli Heinsoo sõnul tulemus üle ootuste väike.

Andrus Koka Baltic Computer Systemsist ütles, et augustis lämmatas oluliselt Eesti veebiliiklust viirus Code Red, mille tõttu paljud internetiteenuse pakkujad pidid nakatunud serverite administraatorite kallal lausa jõuvõtteid tarvitama. Edasi levivad Magistr, Sircam ja Hybris, esimesest on ilmunud uusversioon, mida on ka Eestisse septembris ilmuma hakanud.

IT Tarkvara otsustas sellest kuust oma tulemuste avaldamise lõpetada, kuna leidis, et see ei too firmale kasu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing