Kadi Heinsalu • 3 oktoober 2001

AS Lukoil Eesti ostis OilStop tanklaketi

AS Lukoil Eesti omandisse kuuluvate tanklate arv suurenes 12 OilStop kütusetankla ostmise võrra, teatab ettevõtte pressiteade. AS Lukoil Eesti tütarettevõte Lukoil Tanklad AS teenindab üle Eesti kokku 33s tanklas.

AS Lukoil Eesti juhatuse esimehe Vladimir Kleineri sõnul planeerib AS Lukoil

Eesti täiendavate tanklate ostu ning ehitust ka edaspidi.

Lukoil Tanklad AS juhatuse esimees Vaido Virro kinnitab, et pärast

operaatorfirma Lukoil Tanklad AS loomist aastal 2000 suurenesid tunduvalttanklaketi käibenumbrid ning paranesid majandustulemused. Operaatorfirmatekkega kindlustus ettevõtte positsioon Eesti kütuseturul ning paranesidinvesteerimise võimalused kütuste jaemüügiturul.

Samuti on plaanis turule tuua gaasitanklad (esimene gaasitankla avati

septembris Pärnus Saugas), mis annab vastavalt Leedu ja Lätikogemustele täiendava käibe kasvu.

Lukoil Tanklad AS on Virro sõnul järjepidevalt tõhustanud kütusekvaliteedikontrollimehhanisme, moodustanud sisekontrolli grupi. Tugevdatud kvaliteedikontroll peaks Virro sõnul ära hoidma olukorrad, kus müüki võib sattuda mittekvaliteetne kütus. Eelmisel nädalal Äripäevas kajastatud juhtum, kui sattus müüki ebakvaliteetset diislit, on tema sõnul lubamatu. Lukoil Tanklad AS vabandab oma pressiteates kõikide klientide ees.

Hetkel kuum