Käised üles, Henrik!

05. oktoober 2001, 00:00

Äripäev soovib vastsele majandusministrile Henrik Hololeile jõudu, sest amet ei kujune meelakkumiseks. Veidi elukaugete euroasjadega võrreldes seisavad Eestis ees väga konkreetsed ülesanded, eelkäijate pärand. Näiteks kuidas panna päitsed pähe ahnele Eesti Energiale, kuidas korrastada vedelkütuste turgu, nii et kvaliteet oleks tagatud ja aktsiisid laekuksid? Majandusminister peab endale selgeks tegema, milline on riigi roll (Eesti) majanduses. Ja lõpuks: uue ministri ametisse nimetamine ja senised tegemata jätmised ei võta päevakorralt maha vajadust liita ministeerium teede- ja sidekolleegiga. Hololeile on karjäär lahti: tulemusrikas töö võib viia mõlema ministeeriumi etteotsa.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:56
    Otsi:

    Ava täpsem otsing