Merike Ojasson • 9. oktoober 2001 kell 15:20

FBI: terrorirünnaku mehed olid Floridas, kust nüüd avastati siberi katk

MTV3 teatab viitega STTle, et Ameerika ametnikud plaanivad testida kõiki inimesi, kes on käinud Floridas Boca Ratonis asuvas büroohoones. Just selles majas asub ajalehe Sun toimetus, mille üks liikmetest on siberi katku tagajärjel surnud ja teine on väga raskes seisundis haiglas.

Boca Raton asub Florida rannikul soositud puhkekohtade lähedal. MTV3 teatel ei välista FBI seost terroriaktide ja praegu avastatud haiguspuhangute vahel. Septembris olid mõned terroriaktides osalenud mehed Florida lõunaosas.

Täna on teatatud, et USA Virginia osariigis viidi haiglasse mees, kes oli kontaktis Florida meediakompanii töötajatega. Mehe testitulemused olid esialgu negatiivsed.

Kordustestidele on tagasi kutsutud veel üks ajalehega seotud töötajatest.

Hetkel kuum