• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsiülevaade: LTB suur kahjum Hansapanga aktsiat ei morjenda

  Hansapangale kuuluva LTB 527 mln krooni suurune üheksa kuu kahjum ei tohiks Hansapanga aktsiat morjendada, kuna LTB kahjum sisaldab erastamisega kaasnenud 657 mln krooni suurusi provisjone, millest said Hansapanga aktsionärid täpse ülevaate juba ettevõte grupi poolaasta aruandes.

  Euroopa börsid on alustanud tänu USA turgude laiahaardelisele ostubuumile täna rõõmsalt.
  Kuigi täna on USA terrorirünnaku ühe kuu möödumise tähtpäev, Afganistanis jätkuvad rünnakud juba neljandat järjestikku päeva ja spekulatsioon biorelva kasutamise suhtes on USA linnades kasvanud püütakse otsida ettevõtete majandustulemustes helgemaid aspekte, et tõusuks põhjust leida.
  Eile oli Tallinna börsil selline meeleolu nagu poleks seal viimaste nädalate jooksul mingisugust rapsimist ja aktiivsust olnudki. Aktsiatega kaubeldi vaikselt ning hinnad liikusid peale Saku Õlletehase <GR#EE.SAKU> aktsia mõõdukalt allapoole.
  Nagu head uudist ette aimates läks õlletehase aktsia eile ennelõunal tõusule. Päeva lõpuks oli aktsia juba 58 kroonil ehk 2,2% kõrgemal kui päev varem.
  Aktsia tõusuks andis põhjust tund enne börsi sulgemist tulnud uudis, kus õlletööstur teatas kolmanda kvartali korralikest müügitulemustest ning oma turuosa kasvamisest taas maagilise 50% piirini.
  Eesti Telekomi <GR#EE.ETL> aktsia tegi eile paari nädala igavaima etteaste. Kui päeva esimesel poolel tundus, et senini tugevat volatiilsust üles näidanud aktsia ei suuda oma kohalt liikudagi, siis päeva teisel poolel pööras aktsia kergelt miinusesse, lõpetades 1,2% madalamal kui päev varem ehk hinnatasemel 59,50 krooni.
  Tundub, et kes on tahtnud aktsiat osta, see on seda teinud ja kes müüa, müünud.
  Praegu investorid lihtsalt istuvad ja ootavad uusi teateid Telia võimaliku Baltikumi invasiooni osas kui ka ettevõte järgmisel neljapäeval avaldatavat kolmanda kvartali majandustulemusi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.