Kadi Heinsalu • 11. oktoober 2001 kell 11:52

Tampa mees Floridas ütles end valmistavat kodus siberi katku

USAs Floridas Tampas on kinni võetud noor mees, kes oma korteris väitis end valmistavat keemilist massihävitusrelva siberi katku, teatab Miami Herald.

Tampa mees USAs arreteeriti kolmapäeval pärast seda, kui korteriperemees andis politseile edasi oma üürniku sõnad, et see soovitab korterist eemale hoida, kuna valmistab siberi katku (ingl. k ?cooking anthrax?), teatab Miami Herald.

Politsei selgitas välja mehe, 29aastase Daemeon Michael Henry, teatas Tampa politsei pressiesindaja Joe Durkin. Korteriperemehe jutu peale läks kohale politsei, kes avastas tugeva lõhnaga söövitava putukamürgi. Majja kutsuti spetsiaalrühm. Teateid ohvritest ei ole.

Henry viidi Hillsboroughi Maakonnavanglasse.

Hetkel kuum