Telefonipoliitika on regionaalpoliitika

24. oktoober 2001, 00:00

Täiesti selge on suund kohaliku telefonikõne hinna tõusule ja riigisisese kaugekõne hinna langusele. Neid kõveraid võiks pikendada ja leida lõikepunktile vastav aasta, mil kaob hinna erinevus kohaliku kõne ja riigisisese kaugekõne vahel. Ülesanne ühendada kogu Eesti võrdselt tarifitseeritud telefonivõrku ei ole utoopiline. Eesti suurus vastab tavalisele kaugekõne võrgupiirkonnale mõnes suuremas riigis.Siin tuleb esile just Eesti väiksuse eelis. Sellega on lahendatud kolka infrastruktuuri arendamise üks probleem, Okasroosikesele on antud esimene suudlus, kirjutab ÄP arvamusküljel tehnikakandidaat Mark Sinisoo.

Hetkeseis: Esimene suudlus Okasroosikesele on antud, tariifid on ühtlustatud. Nüüd tahab Eesti Telefon oluliselt tõsta kuutasu. See suudlus on juba okkalisem.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing