Korteriühistute lõõgastav kodulehekülg

ÄP 05. november 2001, 00:00

Eesti Korteriühistute Liit (EKÜL) võtab oma internetikodulehekülje uuendamist tõsiselt, mis Eesti suurima liikmeskonnaga mittetulundusliku ühenduse puhul on ka igati õigustatud ja vajalik.

Näha on, et lehekülje veebimeister on oma ala asjatundja, sest kõik klikitavad teenused on ka internetivõõrale kasutajale kenasti arusaadavad. Ja mis peaasi - lehekülje keskkond ei ole asjalikkusega ülemäära kasutajat kammitsev. Leiab soovitused ja vajalikud toimingud ühistu asutamiseks, näidispõhikirja, laenutaotluse võimalused, EKÜLi liikmete nimekirja. Peale selle, et korteriühistute portaal on vajalik abimees ühistute juhatajatele, raamatupidajatele, liikmetele ja kõigile korteriomanikele, leiab sealt nii mõndagi huvitavat ka selline inimene, kel korteriühistutega vähimatki pistmist pole. Leheküljel on nn Tarkade Klubi viktoriin, on foorum ja veebipõhised arutelud, on viited seadustele ja uudised. Kuna tegemist on lehekülje võrdlemisi värske versiooniga, pole paljud võimalused veel kasutamist leidnud, näiteks võimalus avaldada oma kinnis- või vallasvara müügikuulutus jne.

EKÜLi lehekülje omapära on see, et tavakasutajale on nähtavaks tehtud mõningad andmed, mida tavaliselt ei avaldata. Nii saab igaüks näha registreeritud kasutajate nimekirja, lehekülje loetavust, statistikat avaldatud uudiste kohta jmt. Lisaks sellele on kõigil võimalus ka ise EKÜLi portaali uudiseid saata.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing