9 november 2001

Imavere Saeveski ületab tänavuse tootmisplaani

Eesti suurim saetööstus, Järvamaal asuv AS Imavere Saeveski ületab tänavuse tootmisplaani - 280 000 m3 saetoodangut - umbes 20 000 m3 võrra, ütles ettevõtte juhataja Peedo Pihlak.

Pihlaku andmeil on Imavere Saeveski järgmise aasta tootmisplaan 325 000 m3 saetoodangut. 'Kuna ostame natuke materjali ka sisse, siis kokku plaanime järgmisel aastal müüa 340 000 kuupmeetrit saetoodangut,' täpsustas Pihlak.

Imavere Saeveski kuivati-, saagimis-, sooja- ja elektrivõimsus lubaks aastas toota kuni 400 000 m3 saematerjali.

Pihlaku sõnul investeerib Imavere Saeveski järgmisel aastal suhteliselt vähe - vaid paarkümmend miljonit krooni. 'Täiustame olemasolevaid süsteeme ja parandame toote kvaliteeti,' ütles Pihlak. 'Midagi suurt ei planeeri, vaatame, kuidas majandusel läheb.'

Hetkel kuum