ÄP fototoimetus • 12. november 2001 kell 22:00

Kaamera näitab teeolusid

www.mnt.ee/maanteeinfo

www.balticroads.net/ee

Maanteeameti maanteeinfo lehekülg on eriti aktuaalne praegu, mil ilmastikuolud Eesti erinevates piirkondades võivad erineda kardinaalselt. Tallinna?Pärnu maantee 18. kilomeetril, Kanama ristil asub veebikaamera, kust saab näha iga hetk tee olukorda väljaspool Tallinna. Kes vajab aga teeolude kohta täpsemalt selgitust ja seda ka väljaspool Eesti piire, sel on kasulik minna aadressile www.balticroads.net, kus lisaks Eesti maanteede temperatuuri, niiskuse jms ülevaatele on ära toodud samad andmed Läti, Leedu ja Soome kohta. Näiteks olid eile kella 11 paiku Vilniuse lähedal teed kuivad ja teetemperatuur +4,9 kraadi. Seevastu Läti ja Eesti mõningatel teelõikudel oli kiilasjääoht. Soomes oli temperatuur valdavalt alla 0 kraadi.

Autor: ÄP

Hetkel kuum