Kaamera näitab teeolusid

ÄP 13. november 2001, 00:00

Maanteeameti maanteeinfo lehekülg on eriti aktuaalne praegu, mil ilmastikuolud Eesti erinevates piirkondades võivad erineda kardinaalselt. Tallinna?Pärnu maantee 18. kilomeetril, Kanama ristil asub veebikaamera, kust saab näha iga hetk tee olukorda väljaspool Tallinna. Kes vajab aga teeolude kohta täpsemalt selgitust ja seda ka väljaspool Eesti piire, sel on kasulik minna aadressile www.balticroads.net, kus lisaks Eesti maanteede temperatuuri, niiskuse jms ülevaatele on ära toodud samad andmed Läti, Leedu ja Soome kohta. Näiteks olid eile kella 11 paiku Vilniuse lähedal teed kuivad ja teetemperatuur +4,9 kraadi. Seevastu Läti ja Eesti mõningatel teelõikudel oli kiilasjääoht. Soomes oli temperatuur valdavalt alla 0 kraadi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing