Luik: meediavälised investeeringud töötasid hästi

Inno Tähismaa 15. november 2001, 14:50

Täna Bonnier Grupilt 50% Ekspress grupist tagasi ostnud meediaärimees Hans H. Luik ütles, et tehing õnnestus, kuna meediavälised investeeringud töötasid hästi.

?Tehingu nimel on kõvasti tööd tehtud,? ütles Luik. Tema sõnul on hästi käima läinud Munga 12 endine pangahoone Tartus, mille ta rentis välja haridusministeeriumile. Samuti Ammende villa projekt Pärnus. Samuti pakenditehas, mis riivib mõnesaja miljoni krooni ulatuses aastas plastpudeleid tükkideks ja saadab need läbi San Francisco Hiinasse.

Luik ütles, et ta pankadest palju laenu ei vajanud. Samas keeldus ta ütlemast, palju ta laenu võttis ja kui suur oli tehingu maht. Kinnitamata andmetel oli laenatud summa siiski suur, ulatudes 50 miljoni kroonini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing