Andmeturbefirma juht vahetus

ÄP Online 20. november 2001, 00:00

Selle aasta märtsis Privadori juhtima asunud Indrek Kasela sõnas, et tema juhtimisaeg oli etteplaneeritult kavandatud ainult üleminekuperioodiks. Privadori asutajaliikme Cresco kaudu firmasse tulnud Kasela jätkab enda sõnutsi aktiivse aktsionärina ja juhataja nõuniku staatuses.

?Privadori areng 2001. aastal on olnud väga kiire, hoolimata IT-turu üldisest madalseisust. Privadori suurimateks projektideks käesoleval aastal on olnud pankade ja telekomide loodud Sertifitseerimiskeskuse ASi tehnoloogiaga varustamine ja justiitsministeeriumi turvalise andmeside tagamine, mille tulemusel säästab ministeerium sidekulude pealt ligi 3 miljonit krooni aastas,? rääkis Kasela.

Majandustulemuste osas on sel aastal toimunud kiire edasiminek, 10 kuu käive on mitmekordistunud.

?Mul on hea meel, et firma uus juht on leitud firma seest. Tõnis on näidanud ennast võimeka juhina, jätkamaks Privadori plaanide ja strateegia elluviimist,? ütles Kasela.

Tõnis Reimo on olnud arvutifirma HNS AS asutaja ja aastani 1999 tegevjuht, reklaamifirma Inorek & Grey juhataja ja aastast 2001 Privadori turundusjuht.

Tõnis Reimo sõnul on Privador ettevõte, mis seob endasse Baltimaades unikaalse oskusteabe ja innovatiivsed infoturbetooted. ?Privadori tulevik on pakutavate teenuste- ja tootevaliku laiendamine ning liitmine laiahaardelisteks infoturbelahendusteks, mis rahuldaks nii suurema osa kodumaise kui ka naaberriikide turgude vajadustest,? ütles Reimo.

Privadori looja Tarvi Martens ütles, et lahkumise põhjused on nii sisemised kui ka välimised. ?Olen üle viie aasta tegelenud infoturbetoodete arenduse ja turundusega, alguses Cybernetica, hiljem Privadori nime all. Aeg on otsida uusi väljakutseid,? sõnas ta.

Martens on üldsusele tuntud kui tulihingeline ID-kaardi ja digitaalallkirja eest võitleja. Ta oli ka riigiasutuste andmesideorganisatsiooni ASO looja ja kauaaegne juht, varaste internetifirmade Teleport ja Meediamaa asutaja ning populaarse meiliserveri mail.ee looja. Martens on 1996. aastal kirjutanud ka esimese eestikeelse raamatu internetist ? ?Interneti käsiraamatu?.

Privador AS on juhtiv Eesti infoturbelahenduste pakkuja. Firma asutati 2000. aasta algul.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 12:05
    Otsi:

    Ava täpsem otsing