Tõnu Tramm • 26. november 2001 kell 13:59

Renault uus kaubik jõudis Eestisse

AS Info Auto teatel jõudsid Eestisse esimesed Reunalt Trafic kaubikud, mis on tehtud kahasse Opeliga. Viimasel kannab samasugune kaubik nime Vivaro, seni ei ole veel lõplikku selgust, kas Vivaro kunagi Eestisse jõuab.

Täiesti uue ja moodsa disainiga Trafic on saadaval 33 erinevas variandis, kahe erineva kere pikkuse ja kandevõimega (1000 ja 1200 kg). Standardmudeli kaubaruum on 5 m³, kaubaruumi pikkus 2,41 m ja sisemine kõrgus 1,38 m. Pikendatud kerega Traficu kaubaruumi maht küünib 5,9 kuupmeetrini, kaubaruumi pikkus kasvab 40 cm võrra.

Samuti on saadaval Trafic Combi versioon, ehk istmetega, kuni 9-kohalised pisibussid. Mootoreid on saadaval 3, millest kaks diisel ja 1 bensiinimootor. Tulevikus lisandub 2,5-liitrine turbodiisel.

Renault Traficu baashind algab alates 240 000 kroonist.

Hetkel kuum