• Jaga lugu:

  Merita pank on tänasest Nordea pank

  Alates tänasest kannavad kõik Nordea kontserni jaepangandusüksused uut ühist nime Nordea. Nordea, lühend sõnadest Nordic Ideas (põhjamaised ideed), asendab nimed Merita, Nordbanken, Unibank, ja Christiania Bank, teatas pank.

  'See on samm edasi Nordea integreerumisprotsessis. Meie eesmärk on ühendada kontserni pankade parim ja tuua see kõigi klientideni. Samm sammult arendame oma tooteid ja teenuseid paremaks,' ütleb Nordea kontserni juhataja Thorleif Krarup.
  Uus nimi võetakse kõikides kontorites kasutusse juba esmaspäeval. Juriidiliste nimemuutuste järel kannavad nelja Põhjamaa jaepangad nimesid Nordea Bank Finland Plc, Nordea Bank Sweden AB (publ), Nordea Bank Danmark A/S ja Nordea Bank Norge ASA. Nordea nime kasutavad juba sellised üksused nagu Corporate and Institutional Banking, Investment Banking ja Asset Management.
  Nime vahetavad ka Eestis, Lätis ja Leedus tegutsevad allüksused. Eestis kasutatavaks nimeks saab Nordea Pank.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Alliksaar: hinnad kerkivad, kuid pelgalt see ei pruugi õnne õuele tuua
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Pankade aktsiad läksid täna Tallinna börsil lendu
Tallinna börsil on täna pankade aktsiad lendu läinud – nii Coopi kui ka LHV aktsia on kumbki tõusnud umbes 8 protsenti.
Tallinna börsil on täna pankade aktsiad lendu läinud – nii Coopi kui ka LHV aktsia on kumbki tõusnud umbes 8 protsenti.
Kaja Kallas leidis loiule vaktsineerimisele kaks õigustust
Peaminister Kaja Kallas ütles riigikogu erikomisjonis, et vaktsineerimise on teinud konarlikuks kogemuse puudumine ja Eesti inimeste arvatust kesisem digilahenduste kasutamine.
Peaminister Kaja Kallas ütles riigikogu erikomisjonis, et vaktsineerimise on teinud konarlikuks kogemuse puudumine ja Eesti inimeste arvatust kesisem digilahenduste kasutamine.
Saku Õlletehas premeerib vaktsineeritud töötajaid kohustuste vähendamisega
Olukorras, kus koroonaviiruse levik kiireneb ning enam kui pooled inimesed on vaktsineerimata, peavad tootmisettevõtted valmistuma taas halvimaks. Saku Õlletehaselgi on rangemad reeglid uueks koroonalaineks valmis pandud, kuid praegu keskendutakse ennekõike töötajate kaitsepookimisele.
Olukorras, kus koroonaviiruse levik kiireneb ning enam kui pooled inimesed on vaktsineerimata, peavad tootmisettevõtted valmistuma taas halvimaks. Saku Õlletehaselgi on rangemad reeglid uueks koroonalaineks valmis pandud, kuid praegu keskendutakse ennekõike töötajate kaitsepookimisele.