• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Mobiiltelefonide müüja Esmofon uuendas kaubamärki

  Alates 3. detsembrist muutis mobiilsidevahendite ja -tarvikute müüja AS Esmofon oma jaemüügivõrgu kaubamärki.
  Muudatuse ajendas eelkõige omanikfirma ASi EMT kaubamärgimuutus ning senise kaubamärgi Esmofon Grupp liialt pikk ja ebamäärane nimi. ?Kliendid  tunnevad meid ikka Esmofonina,? kommenteeris muutust turundusjuht Jüri Järv.
  Visuaalsed muudatused eelkõige tehti eesmärgiga kaasajastada Esmofoni korporatiivset ilmet ning muuta ettevõtte kaubamärk kliendile lähedasemaks, atraktiivsemaks ja väärtuslikumaks. Muutunud kaubamärgiga Esmofon tahab olla sõbralik, järjepidev, optimistlik, dünaamiline, värske ja kaasaegne, visuaalne värskus, kaasaegsus ja järjepidevus rõhutab ka ettevõtte sisemist muutust.
  1996. aastal tegevust alustanud Esmofon, mis 1998. aastast on 100 EMT tütarfirma, pakub  oma klientidele telekommunikatsiooni teenuseid ja sidevahendeid ning nende hooldust ja remonti. Käesoleval hetkel hõlmab ajalehe Äripäev poolt 2000. aasta parimaks jaekaubandusettevõtteks tunnistatud Esmofon Grupi üle-eestiline müügivõrk 55 müügiesindust, millest  kahekümnes opereerib AS Esmofon.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tarneahela probleemide tõttu jääb tänavu tootmata ligi 8 miljonit autot
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Ruth Oltjer: börsilt raha küsida on minu jaoks liiga aeglane ja kohmakas
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.