Kairi Teniste kinnitatakse ettevõtlusameti juhatajaks

11. detsember 2001, 16:15

Linnavalitsus kavandab oma homsel istungil kinnitada Ettevõtlusameti juhatajaks Kairi Teniste, kes on ameti juhataja kohustes olnud alates 2001. aasta 1. jaanauarist.

Seoses Kairi Teniste edukalt läbitud tööalase atesteerimisega tegi ettevõtlusametit kureeriv abilinnapea Ivar Virkus linnapeale ettepaneku nimetada Kairi Teniste Tallinna Ettevõtlusameti juhataja ametikohale. 'Tegin vastava ettepaneku, kuna leian, et ameti juhataja kohusetäitjana on Kairi Teniste oma tööülesandeid väga hästi täitnud.Ta on käivitanud ja jõuliselt arendanud mitmeid ettevõtlusvaldkonnaga seonduvaid projekte,' ütles Virkus.

Virkuse sõnul on olulisteks olnud alustava ettevõtja tugisüsteemi loomine, Tallinna kui turismisihtkoha edukas tutvustamine ja järelevalve tugevdamine Tallinna teenindusasutustes. 'Ta on näidanud, et on igati pädev tegutsema täieõiguslikult ameti juhatajana,' ütles Virkus.

Kairi Teniste on lõpetanud Tartu Ülikooli bioloogia-geograafia teaduskonna inimgeograafia erialal, töötanud Viljandi ja Jõgeva maavalitsuses, 1996 aastast Tallinna Linnakantseleis, 1997-2000 linnakantselei info- ja arenguosakonna juhatana ning 2000 Tallinna Linnamajandusameti juhatajana. Ta on täiendanud ennast strateegilise planeerimise, turismimajanduse ja ettevõtluskeskkonna arendamise valdkondades. Osalenud turismiarenduse, infotöö korralduse ja linnaplaneerimisalane koolitusel Inglismaal, samuti läbinud Taanis koolituse innovaatilisest linnaplaneerimisest. Lisaks on ta läbinud erinevaid juhtimisalaseid koolitusi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing