• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Artiklis esitatud süüdistused on alusetud

  28. novembri Äripäevas ilmus artikkel ?Remondifirma ähvardab omakohtuga? väikese äärepealkirjaga ?KONFLIKT ? Koduteeninduse OÜ-l probleeme klientidega suhtlemisel?.
  Nimetatud artikkel on täis valesid fakte ja ajakirjaniku väljamõeldisi. Seega ei saa ma Olari Bekkeri esindajana nõustuda sellise kontrollimatu ja isikuid laimava artikliga.
  Faktid ja asjaolud, mis ei vasta tõele:
  1. Koduteeninduse OÜ-l pole lepingulisi suhteid Maakri 44 Korteriühistuga.
  2. Koduteeninduse OÜ-l ei lasu rahalisi kohustusi Maakri 44 KÜ ees.
  3. Kõik tööd, mis tehti aadressil Maakri 44 olid: Kodu Halduse tellitud, Kodu Haldusega kooskõlastatud ja Kodu Haldusega hindades kokku lepitud.
  4. Koduteeninduse OÜ juhatajaga pole Maakri 44 KÜ juhatuse esimees Katrin Kasak arvetest rääkinud, kuna Maakri 44 KÜ pole Koduteeninduse OÜ-le võlgu.
  5. Maakri 44 KÜ on võlgu Kodu Haldusele ja ilmselt on omavahel arvetest räägitud.
  6. AS Minu Vara ja ESS Kinnisvarahoolduse AS on kaks eraldi juriidilist isikut, kumbki pole teise ei õigusjärglane ega õiguseellane.
  7. ASis Minu Vara pole Olari Bekker kunagi töötanud.
  8. Konflikt ESS Kinnisvarahoolduse ASi ja Olari Bekkeri vahel oli ajendatud ühe kliendiga seotud küsimusega, milles Olari Bekker keeldus täitmast ESS Kinnisvarahoolduse AS ebaseaduslikku korraldust.
  9. Töösuhe Olari Bekkeri AS Rudus Eesti ASiga lõpetati poolte kokkuleppel.
  10. Artiklis toodud väited, et Olari Bekker on kedagi millegagi ähvardanud, tuleb ajakirjanikul tõestada ning kui seda pole tehtud saab öelda, et ajakirjanik on laimanud nii Olari Bekkerit isiklikult kui ka Koduteeninduse OÜd.
  Koduteeninduse OÜ-l on kümneid kliente ning ka selliseid kellega tuleb ette vaidlusi, kuid viimaseid lahendatakse seaduses ettenähtud korras ja arvestades häid kaubanduslikke tavasid. Sentsiatsiooniliste ja uudisekünnist ületavate artiklite allikaiks saavad olla vaid tõelistele faktidele toetavad asjaolud ja hoolikalt kontrollitud allikad.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Adam Erki Enok: elekter on kallis. Aga kes investeeriks tootmisesse, kui hind võib nulli kukkuda?
Elektri hind on kõrge ja kahjustab nii ettevõtete konkurentsivõimet kui ka eraisikute toimetulekut. Erakond Isamaa on välja hüüdnud plaani hinda kunstlikult alla tuua, kuid see ei lahenda olukorda, kus tootmisvõimsusi on lihtsalt puudu. Vaja oleks hoopis mehhanismi, mis julgustaks uutesse tootmisseadmetesse investeerimist, kirjutab päikesepaneelide tootearenduse spetsialist Adam Erki Enok.
Elektri hind on kõrge ja kahjustab nii ettevõtete konkurentsivõimet kui ka eraisikute toimetulekut. Erakond Isamaa on välja hüüdnud plaani hinda kunstlikult alla tuua, kuid see ei lahenda olukorda, kus tootmisvõimsusi on lihtsalt puudu. Vaja oleks hoopis mehhanismi, mis julgustaks uutesse tootmisseadmetesse investeerimist, kirjutab päikesepaneelide tootearenduse spetsialist Adam Erki Enok.
Metallid kukkusid halvimasse kvartalisse pärast eelmist finantskriisi
Tööstusmetallide alamindeks on teises kvartalis langenud 26%, mis on suurima langus alates 2008. aasta lõpust. Langusele pöördusid metallid pärast Föderaalreservi 0,75protsendipunktist intressimäära tõstmist.
Tööstusmetallide alamindeks on teises kvartalis langenud 26%, mis on suurima langus alates 2008. aasta lõpust. Langusele pöördusid metallid pärast Föderaalreservi 0,75protsendipunktist intressimäära tõstmist.
Baltika juht lahkub ametist
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Euroopas kardetakse sel talvel maagaasi siseturu lõppu
Euroopa Liidu liikmesriikidel tuleb olla valmis ohuks, kus energiaturg sel talvel killustub ja soov üksteist välja aidata kahaneb.
Euroopa Liidu liikmesriikidel tuleb olla valmis ohuks, kus energiaturg sel talvel killustub ja soov üksteist välja aidata kahaneb.
Nädala lood: täiusliku tormi hoiatus ja sügisene külm dušš, maasikakorjajaid ei kusagil
Jaaninädalal huvitas Äripäeva lugejaid enim, mida on öelda tuntud investoritel Madis Müüril ja Jaak Roosaarel. Mõlemad ennustavad keerulisi aegu.
Jaaninädalal huvitas Äripäeva lugejaid enim, mida on öelda tuntud investoritel Madis Müüril ja Jaak Roosaarel. Mõlemad ennustavad keerulisi aegu.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.