• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kasumihoiatused veavad turge alla

  Neljapäevast kauplemist alustasid Ameerika aktsiaturud negatiivsetes meeleoludes. Peamised indeksid olid languses.
  Dow Jonesi tööstuslik keskmine oli kella 18.35ks langenud 0,58 protsendi võrra 9837,38 punktini, Nasdaq oli langenud 1,53 protsendi võrra 1980,53 punktini ja S&P 500 oli langenud 0,69 protsendi võrra 1129,28 punktini.
  Indeksite langusele aitasid kaasa tehnoloogiaettevõtete kasumihoiatused.
  Telekommunikatsiooniseadmete tootja Lucent teatas, et ettevõtte esimese kvartali kasumiprognoos jääb oluliselt alla Wall Streeti analüütikute oodatud 0,09?0,24 dollari suurusele kahjumile aktsia kohta.
  Lucent ootab kahjumiks 0,23?0,26 dollarit aktsia kohta.
  Lucenti aktsia langes kella 18.35ks 10,48 protsendi võrra 6,92 dollarini.
  Fiiberoptiliste seadmete tootja Ciena avaldas eile neljanda kvartali majandustulemused, mis olid oodatust kehvemad tulenevalt investeeringute vähenemisest kommunikatsioonisektorisse. Ciena andis ka kasumihoiatuse esimese kvartali oodatavate tulemuste kohta. Esimese kvartali tulemused võivad jääda neljanda kvartali tulemustele alla 30?40 protsendi võrra.
  Ciena aktsia oli kella 18.35ks langenud 14,64 protsendi võrra 15,34 dollarini.
  Kolmapäeva lõpetasid peamised indeksid plussis. Dow Jonesi tööstuslik keskmine tõusis 0,07% 9894,81 punktini, Nasdaq tõusis 0,47% 2011,38 punktini ja laiem S&P 500 indeks tõusis 0,03% 1137,07 punktini.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.