Hoiupanga karismaatiline sümbol

24. detsember 2001, 00:00

Äripäeva toimetus valis ülekaalukalt 115 punktiga aasta ärimeheks 1996 Hoiupanga juhatuse esimehe Olari Taali. .Olari pole ei karu ega tank, vaid filigraanne kellassepp, kes oskab koondada noori enda meeskonda, iseloomustab Olari Taali tema lähedane sõber ja pea-rivaal, Hansapanga nõu-kogu esimees Hannes Tamjärv.?Päälikute tiitlid on teenitud meeskonna poolt,» raiub Taal kindlameelselt. «Mulle on Hoiupanga sümboli staatus omistatud avalikkuse poolt.?

Hetkeseis: Pärast Hoiupanga liitmist Hansapangaga on Olari Taal pidanud siseministri ametit ja juhtinud ASi Ösel. Praegu kuulub Taal parteistunud Res Publicasse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing