Ülo Toomsalu • 25. märts 2002 kell 6:07

SLÕL: Politsei võttis kinni surmavat Valget Hiinlast müünud mehed

Tallinna narkokuritegude talituse töötajad pidasid kinni mitu meest, keda kahtlustatakse üledoseerimist põhjustanud, rahva seas Valge Hiinlase nime all tuntuks saanud fentanüüliga kaubitsemises, kirjutab SL Õhtuleht.

Tallinna narkokuritegude talituse komissari Eerik Heldna sõnul vahistasid politseinikud 18. märtsil kolm meest, kes on juba mõnda aega tegelnud erinevate narkootiliste ainete müügiga Tallinnas. Meeste poolt pakutavate ainete seas oli ka rahva seas Valge Hiinlase nime all tuntuks saanud fentanüül, ütles Tallinna politsei pressiesindaja. Kinnipeetuteks osutusid varem röövimiste ja vanglast põgenemise eest karistatud mees ja kaks tema heaks töötavat diilerit.

Kesklinnas asuvast müügikorterist leidis politsei erinevaid narkootilisi aineid, sh. kanepit, heroiini, amfetamiini ja ecstasy-tablette.

Päev hiljem peeti Mustamäel kinni varem karistamata mees, keda on alust kahtlustada nii heroiini kui ka fentanüüli vahendamises diileritele.

Hetkel kuum