27. märts 2002 kell 7:55

Eniro Eesti avas telefoninumbrite otsingusüsteemi

Eniro Eesti AS käivitas koostöös Eesti Telefoniga viimase internetikeskkonnas Hot.ee telefoninumbrite otsingusüsteemi. Hot.ee kommunikatsioonikeskuse kasutajal on Eniro Eesti vahendusel võimalik nüüdsest otsida nii firmade- kui eraisikute telefoninumbreid.

Koostöölepingu alusel töötab alates sellest nädalast Hot.ee internetikeskkonnas firmade ja eraisikute telefoninumbrite otsing. Sisestades otsiväljale asutuse nime, leitakse Ärikataloog.ee andmebaasist otsitav asutus. Kui sisestada otsiväljale eraisiku nimi, leitakse otsitav ET, EMT või Radiolinja klientide hulgast.

Eniro Eesti ja Teabeliini turundusjuhi Gerli Soosalu sõnul suunatakse kasutaja mõlema otsingu korral Ärikataloogi lehele, kus võib teostada juba põhjalikumat otsingut erinevate parameetrite järgi. 'Hot.ee keskkonnas avanev uus võimalus on mugav nii firmadele kui eraisikutele, mis lihtsustab ja kiirendab vajalike kontaktandmete leidmist,' lisas Soosalu.

Eniro Eesti AS kuulub rahvusvahelisse kontserni Eniro Grupp, mis on Põhja-Euroopa suurim juhatava meedia ettevõte. Eniro annab Eestis KONTAKT! kaubamärgi all välja üheksat piirkondlikku Yellow Pages tüüpi infokataloogi. Lisaks sellele toodab ja levitab Eniro ettevõtetele mõeldud üleriigilist Ärikataloogi ning mitmeid erikatalooge, sealhulgas Turismikataloogi KONTAKT!, katalooge Riigitelefon ja Delovoi Spravot?nik. Ühtlasi on Eniro Eesti AS 1188 INFOABI kaubamärgi all tasulist telefoniteavet väljastava ASi Teabeliin omanik.

Eesti Telefoni internetiteenus Hot.ee kommunikatsioonikeskus hõlbustab inimestevahelist suhtlemist Internetis, olles kommunikatsioonile keskendunud ja universaalne portaal nende jaoks, kes kasutavad igapäevaselt info-, kommunikatsiooni- ja meelelahutusteenuseid.

Hetkel kuum