Tõnis Arnover • 9. aprill 2002 kell 9:57

Briti rikkaimate seas on palju showbisnise esindajaid

Suurbritannia rikkaim on endiselt Westminsteri hertsog Gerald Grosvenor, kellele kuulub hulgaliselt kinnisvara Londoni mainekates Mayfairi ja Belgravia linnaosades ja kelle vara väärtus on 121,1 miljardit Eesti krooni, kirjutab The Sunday Times.

Briti rikkaimate loetelu muutub tugevalt. Infotehnoloogiasektori aktsiate järsu languse tagajärjel on eelmise aasta 63 IT-miljonärist alles ainult 13.

Suurbritannias on paljud ülirikkaks saanud tänu oma laulu-, kirjutamis-, näitlemis- ja sportlaseomadustele. Tuhande varakaima hulka mahuvad neist Harry Potteri raamatute autor J. K. Rowling, Madonna, Robbie Williams, George Harrisoni lesk Oliva ja jalgpallur David Beckham, kelle vara on arvestatud kokku Spice Girlsis laulva abikaasa Victoria omaga.

Hetkel kuum