Inge Rumessen • 9. aprill 2002 kell 12:56

Kindlustuspass lubab klientidele parima kindlustuslahenduse leida

Kolm kitsas valdkonnas tegutsevat kindlustusmaaklerfirmat toovad omavahelise koostööna turule uue toote Kindlustuspassi, mis koondab kõige olulisema info kliendi olemasolevatest lepingutest ning sisaldab esmaseid nõuandeid, kuidas õnnetuste puhul tegutseda.

Advice SE Kindlustusteenuste, MAI Estonia IBP Kindlustusmaakleri ja InBro Partners Kindlustuslahenduste välja töötatud passi alusel hakatakse haldama klientide lepinguid, viiakse klient õigeaegselt kurssi uute võimalustega ja antakse asjalikku nõu igasuguste küsimuste korral. Soovi korral võib jätta kindlustuse haldamise maakleri hooleks, kes annab ülevaate kindlustuse võimalustest, aitab määratleda vajadusi ja prioriteete, kannab hoolt sobivaimate lepingute sõlmimise ja edaspidise haldamise eest.

InBro Partnersi juhatuse liige Tõnu Nael möönis, et uuest tootest saavad kasu ka maaklerid, sest kliendid sõlmivad rohkem lepinguid. ?Kindlustuspassi toel aitame inimesel kindlustustoodete ja kindlustusseltside seast valida just sobivaima,? ütles Nael. Kindlustusturul on 6 elukindlustusseltsi ning 7 kahjukindlustuse pakkujat.

InBro Partnersi konsultant Mari Marksoni sõnul on tõenäoline, et tänu uuele tootele sõlmivad firma 7000 erakliendist 2/3 lepinguid juurde.

Advice SE on spetsialiseerunud isikukindlustusele, MAI Estonia suurettevõtete varakindlustusele ning InBro Partners eraklientidele.

Eesti turul tegutseb 16 tegevusloaga kindlustusmaaklerifirmat.

Hetkel kuum