Kadi Heinsalu • 31. mai 2002 kell 6:57

Perearstiteemaline rahvakoosolek Magdaleena haiglas

Täna kell 10 algab Magdaleena haigla (Pärnu mnt 104) saalis rahvakoosolek, kus linnaelanikud saavad perearstidele küsimusi esitada.

Sel nädalal viisid Tallinna perearstid läbi teabenädala, et tõsta inimeste

teadlikkust oma õigustest ja perearsti kohustustest ning tutvustada lähemaltperearstisüsteemi põhimõtteid ja eeliseid. Nädala jooksul on olnud kõigiltallinlastel võimalik esitada teemakohaseid küsimusi perearsti infotelefonil6404299 või 6457451. Neil numbritel vastab kogenud perearst nii eesti kuivene keeles esmaspäevast reedeni, 27.-31. maini kella 13-16.

Perearstid üllitasid teabenädalaks ka infovoldiku, nii eesti- kui ka

venekeelset teabetrükist hakatakse levitama perearstikeskustes,polikliinikutes ning linnavalitsuse ning linnaosade valitsusteinfopunktides. Teisipäeval külastasid linnavalitsuse, linnavolikogu jahaigekassa esindajad koos ajakirjanikega Tallinna perearstikeskuseid, etkohapeal oludega tutvuda.

Hetkel kuum