• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Maailma suurima karastusjookide tootja Coca-Cola kvartalikasum kasvas 8%

  Coca-Cola kasum kolmandas kvartalis kasvas 8%, kuid aastakasum võib tulla allapoole analüütikute ootusi, kirjutab Bloomberg.

  Puhaskasumit teenis ettevõte kolmandas kvartalis 1,16 mld dollarit (18,5 mld krooni) ehk 0,47 dollarit aktsia kohta. Aasta varem oli kasum 1,07 mld dollarit (17,1 mld krooni). Analüütikud ootasid kolmandas kvartalis kasumit aktsia kohta 0,48 dollarit.
  Ettevõtte teatas, et müügimaht üle maailma kasvas enam kui 5%, mis oli aga alla ootuste. Oodatust kehvema müügi põhjustasid nõudluse vähenemine Argentinas, Brasiilias ja Venezuelas ja juulis toimunud üleujutused Euroopas.
  Käive kasvas kolmandas kvartalis 13%, 5,32 mld dollarile (85 mld kroonile).
  Aastakasum aktsia kohta võib tulla 1-2 senti väiksem kui analüütikute 1,78 dollari suurune keskmine ootus Thomson First Calli andmetel, teatas Coca-Cola.
  ?Me ei ole veel näinud makromajandusliku olukorra paranemist, mida me eeldasime, kui seadsime oma kasumisihte 2002. aasta alguses,? ütles ettevõtte juht Douglas Daft.
  Neljandas kvartalis ootab kolmveerand müügist väljastpoolt USAd teeniv firma käivet 4,7 mld dollarit (75 mld krooni).
  Coca-Cola aktsia <GR#US.KO> hind on kauplemispäeva esimestel minutitel New Yorgi börsil kukkunud 7,58%, 48,50 dollarile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.