• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Valnes pakub asjalikku nõu

  Kui tihtipeale on firmalehekülg vaid kontaktnumbrite edastajaks, siis ukse- ja aknatarvete müüja AS Valnes kodulehekülg pakub abi ka praktiliste probleemide korral.
  Esmamulje on siiski veidi kurvastav: koduleheküljele sisenedes avab kõigepealt uudistelehekülg, millel viimased uudised on küll veidi vanavõitu ? pärinevad käesoleva aasta maikuust. Samas on uudiste all ära toodud nõuded, millele vastavaid lukke kindlustusfirma aktsepteerib turvalukuna, samuti Eesti Kindlustusseltside Liidu nõuetele vastavate turvalukkude näidisnimekiri.
  Edasine väärib aga vaid kiitust. Toodete alt saab väga põhjaliku ülevaate ettevõtte poolt pakutavatest toodetest (aknatarvikud, erinevad lukud, uksehinged jne). Iga toote kohta on välja toodud selle nimi, kirjeldus ning ka hind. Nii on sobiva valiku tegemine kliendi jaoks äärmiselt lihtne.
  Eraldi menüüdest leiab ülevaate ka üle-eestilise lukukaupade müüja Valnes Lukukaup kohta ning leiab Valnese poolt pakutavat kaupa müüvate poodide loetelu.
  Erilist tähelepanu väärib aga Valnese nõuandelehekülg, kus jagatakse akende ja uste muretsemisega seotud praktilisi nõuandeid. Nii saab selgeks, kas luku turvalisus on seotud vaid lukutootja nimena või on saab turvalise luku alles õige lukukomplekti valikuga, kuidas valida endale sobivast hinnaklassist kõige parem lukk, kuidas tagada õhutust akende kaudu (hea enesetunde tarvis vajab inimene 25m3 värsket õhku tunnis) ning kuidas on seotud akende disain ja nende kasutusmugavus. Eraldi käsitlemist leiavad aknasulused (hinged, käepidemed ja sulgurid) ning samuti seletatakse, millised on mugavad aknad ja uksed.
  Ühele korralikule firmale kohaselt on eheküljel on olemas ka viited siiani tehtud töödele (muuseas ka Eesti Vabariigi Berliini suursaatkonna lukusüsteemi loomine) ning ettevõtte töötajate ametnimetused ja kontaktaadressid.
  Kokkuvõttes võib öelda, et tegu on asjaliku leheküljega, mille potensiaal võimaldab aga veel paljugi rohkemat. Vähemalt uudiste-lehekülge vajaks millalgi kindlasti värskendamist.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Kriis ajas töötu Siiri Sisaski seenele: müüsin kontserditel salateid ja moose
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Miks minilao kasutamine on kasvav trend ja millal sina võid miniladu vajada?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?