17. oktoober 2002 kell 22:00

Kuidas vormistada kinnisvarakuulutust?

Müügikuulutuses peab olema piisavalt palju infot, et lugejal tekiks huvi. Küllap olete ise kinnisvarakuulutusi lugedes olnud kahevahel: tahaks selle sisu kohta rohkem teada, samas aga tuleks hakata pihta Ast ja Ost ning selgitada välja mitmeid asjaolusid, mida omanik tahab vähest informatsiooni avaldades justkui varjata.

Kui kuulutuse kõrvalt leiab samas teise kuulutuse, mille sisu arusaadavam ning tänu millele tekib parem kujutluspilt pakutavast, on otsus, kellele helistada, peaaegu tehtud.

Kaalukeeleks võib saada ka küsitava hinna äramärkimine. Jällegi tekib küsimus, kas omanik tahab leida ostjat, kes turuhindadega ei ole kursis, või on ise suhteliselt ?kirjaoskamatu?, ning võib-olla on unustanud märkida sellegi, kus linnas pakutav korter või maja asub.

Loomulikult ei saa kuulutuses välja tuua kõiki müüdava vara plusse ja miinuseid, kuid mida rohkem konkreetset ja asjalikku informatsiooni see sisaldab, seda kindlam võib olla, et sellele ka vastatakse.

Hetkel kuum