• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kuidas vormistada kinnisvarakuulutust?

  Müügikuulutuses peab olema piisavalt palju infot, et lugejal tekiks huvi. Küllap olete ise kinnisvarakuulutusi lugedes olnud kahevahel: tahaks selle sisu kohta rohkem teada, samas aga tuleks hakata pihta Ast ja Ost ning selgitada välja mitmeid asjaolusid, mida omanik tahab vähest informatsiooni avaldades justkui varjata.
  Kui kuulutuse kõrvalt leiab samas teise kuulutuse, mille sisu arusaadavam ning tänu millele tekib parem kujutluspilt pakutavast, on otsus, kellele helistada, peaaegu tehtud.
  Kaalukeeleks võib saada ka küsitava hinna äramärkimine. Jällegi tekib küsimus, kas omanik tahab leida ostjat, kes turuhindadega ei ole kursis, või on ise suhteliselt ?kirjaoskamatu?, ning võib-olla on unustanud märkida sellegi, kus linnas pakutav korter või maja asub.
  Loomulikult ei saa kuulutuses välja tuua kõiki müüdava vara plusse ja miinuseid, kuid mida rohkem konkreetset ja asjalikku informatsiooni see sisaldab, seda kindlam võib olla, et sellele ka vastatakse.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Keskerakonna valimisöine galerii: absoluutne enamus libises käest
Keskerakond oli südaöise seisuga absoluutset enamust Tallinna 79-liikmelises volikogus kaotamas, ehkki Mihhail Kõlvart tegi isikliku rekordi 27737 häälega.
Keskerakond oli südaöise seisuga absoluutset enamust Tallinna 79-liikmelises volikogus kaotamas, ehkki Mihhail Kõlvart tegi isikliku rekordi 27737 häälega.
Pika ajalooga veofirma lõpetab tegevuse: pojal keelasin transpordiärisse mineku ära
Aastakümneid transpordiäris tegutsenud ettevõtja Viido Laane otsustas oma firma Veopartner OÜ masinate mootorid seisma jätta ja äri kinni panna. „Sel tegevusel ei ole täna enam mingisugust mõistlikku mõtet,“ ütles ta.
Aastakümneid transpordiäris tegutsenud ettevõtja Viido Laane otsustas oma firma Veopartner OÜ masinate mootorid seisma jätta ja äri kinni panna. „Sel tegevusel ei ole täna enam mingisugust mõistlikku mõtet,“ ütles ta.