20. oktoober 2002 kell 15:19

ÄP Online`i valimisuudised saab tellida SMSina mobiiltelefonile

ÄP Online`i valimisuudistest saavad lugejad tellida SMSina mobiiltelefonile just neid kõige enam huvitavad uudised.

Kuna Äripäeva uudistetoimetus kajastab ÄP Online`is valimiste käiku jooksvalt ka öö jooksul, pakume Teile lisaks võimaluse tellida oma mobiiltelefonile SMS sõnumina teade just Teid huvitava uudise ilmumise kohta.

Selleks peate eelnevalt teenuse aktiveerima siit: <#SMS teavitaja tellimine=http://www.aripaev.ee/mod/ap_airport/marksona.html>

SMS teavitaja tellimise lehel saate määrata just Teid huvitavad märksõnad (näiteks Keskerakond, Rahvaliit, Pärnu maakond, Ants Lagi jms), misjärel saate automaatselt Teie poolt eelnevalt määratud märksõna(-u) sisaldava uudise ilmumisel oma mobiilile lühikokkuvõtte sellest uudisest.

Hetkel kuum