• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pärnu linnapeakandidaat: Pärnu tuleb avada ettevõtlusele

  Kõige tõenäolisem tulevane Pärnu linnapea Margus Tammekivi soovib muuta kuurortlinna ettevõtjasõbralikumaks.

  Keskerakonna nimekirjas isikumandaadi jagu hääli kogunud endine abilinnapea Margus Tammekivi ütles, et soovib muuta linna senisest ettevõtjasõralikumaks ja meelitada sinna ka ärimehi mujalt.
  Tammekivi ütles, et soovib linnapeaks saades kaasata uude linnavalitsusse tingimata ka ettevõtjaid. 'Mina olen hariduselt jurist ja ei tea ettevõtlusest kuigi palju,' lausus ta.
  Tammekivi sõnul tuleb Pärnus arendada sellist äri, mis sobib kuurortlinna staatusega. Kindlasti sobib sinna tema sõnul turism ja sanatooriumiäri, kuid ka sadam, mille ümber praegu tulised vaidlused käimas.
  Tulevane võimalik Pärnu linnapea rääkis, et Pärnu lobitöö Tallinnaga on seni nõrk olnud ja seda tuleks tõhustada. Seni on see tema sõnul toiminud peamiselt ekslinnapea Einar Kelderi tasandil. Tammekivi lubas avada Pärnu ka väljastpoolt tulevatele ideedele ja kutsuda sinna ärimehi Tallinnast.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
USA aktsia futuurid ennustavad tõusu jätkumist
Tänast päeva on USA suuremad aktsiaindeksite futuurid alustanud tõusuga ning USA suuremate aktsiaindeksite rekordid on kasvule viinud ka Aasia suuremad börsiindeksid
Tänast päeva on USA suuremad aktsiaindeksite futuurid alustanud tõusuga ning USA suuremate aktsiaindeksite rekordid on kasvule viinud ka Aasia suuremad börsiindeksid
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.