• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Evli soovitab Ericssoni aktsiaid vähendada

  Soome maaklerfirma Evli soovitas eile klientidel vähendada Ericssoni aktsiaid tõstes samal ajal hinnasihi 6 Rootsi kroonile, vahendab AFX.

  'Arvestades 3. kvartali tellimuste nõrkust, alandame me Ericssoni 4. kvartali müügiprognoosi 37,9 miljardile Rootsi kroonile (65,2 mld Eesti krooni),' kirjutas maaklerfirma. 'Me kärbime ka Ericssoni 2003. aasta müügiootuse selle aasta tasemele jäämise asemel 4% languseks. Meile on avaldanud muljet Ericssoni rahapõletamise aeglus, mistõttu me ootame nüüd, et tuleva aasta lõpuks on firmal 24,5 miljardit Rootsi krooni raha.'
  'Me tõstame aktsia hinnasihi 6 Rootsi kroonile seoses järgneva 24 kuu jooksul madalama uue aktsiaemissiooni tõenäosusega. Arvestades jätkuvat turuolude nõrkust, soovitame me aktsiat vähendada.'
  Ericssoni aktsia tõusis Stockholmi börsil täna kella 11.30 0,83% 6,10 Rootsi kroonile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
USA tööturu numbrid valmistasid pettumuse
USAs loodi novembris oodatust enam kui kaks korda vähem töökohti, selgub värskest tööturu raportist.
USAs loodi novembris oodatust enam kui kaks korda vähem töökohti, selgub värskest tööturu raportist.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Veho omandas Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis
Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.
Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.