23. oktoober 2002 kell 22:00

Naiskodukaitse jõudis internetti

www.hot.ee/naiskodukaitse

Kuigi tavaliselt ei tiku erinevad militaar- ja riigikaitselised organisatsioonid ennast internetis just hästi tundma, siis üheks erandiks on Naiskodukaitse, kelle kodulehekülg on nüüd internetis kättesaadav.

Lehekülg annab ülevaate, mida kujutab endast naiskodukaitse (Kaitseliidu tegevust ja eesmärke toetav vabatahtlik ülemaaline eesti naiskodanike organisatsioon), millised on Naiskodukaitse eesmärgid (toetada Kaitseliitu kõigi Eesti Vabariigile kuuluvate kaitsel ning kodanike kaitsetahte kujundamisel).

Naiskodukaitse leheküljelt leiab ka pildilise ja sõnalise ülevaate Naiskodukaitse viimastest üritustest. Leheküljele saab jätta ka kommentaare, saates neid selle koostajate meiliaadressile.

Huviline leiab eest ka Naiskodukaitse põhikirja, leiab infot naiskodukaitse lipu kohta. Olemas on ka naiskodukaitse kontaktaadress, kuid esialgu ei leia eest maakondade allorganisatsioonide kontakte. Küll aga lubavad lehe koostajad, et need andmed ilmuvad ka peagi kodulehele. Hiljem võiksid sinna lisanduda soovitused ka selleks, mida teha juhul, kui keegi soovib saada Naiskodukaitse liikmeks, heal juhul võiks olla olemas ka väljatrükitav sooviavaldus.

Hetkel kuum