• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Naiskodukaitse jõudis internetti

  Kuigi tavaliselt ei tiku erinevad militaar- ja riigikaitselised organisatsioonid ennast internetis just hästi tundma, siis üheks erandiks on Naiskodukaitse, kelle kodulehekülg on nüüd internetis kättesaadav.
  Lehekülg annab ülevaate, mida kujutab endast naiskodukaitse (Kaitseliidu tegevust ja eesmärke toetav vabatahtlik ülemaaline eesti naiskodanike organisatsioon), millised on Naiskodukaitse eesmärgid (toetada Kaitseliitu kõigi Eesti Vabariigile kuuluvate kaitsel ning kodanike kaitsetahte kujundamisel).
  Naiskodukaitse leheküljelt leiab ka pildilise ja sõnalise ülevaate Naiskodukaitse viimastest üritustest. Leheküljele saab jätta ka kommentaare, saates neid selle koostajate meiliaadressile.
  Huviline leiab eest ka Naiskodukaitse põhikirja, leiab infot naiskodukaitse lipu kohta. Olemas on ka naiskodukaitse kontaktaadress, kuid esialgu ei leia eest maakondade allorganisatsioonide kontakte. Küll aga lubavad lehe koostajad, et need andmed ilmuvad ka peagi kodulehele. Hiljem võiksid sinna lisanduda soovitused ka selleks, mida teha juhul, kui keegi soovib saada Naiskodukaitse liikmeks, heal juhul võiks olla olemas ka väljatrükitav sooviavaldus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
LHV: Coopi aktsia on ülehinnatud – aeg müüa
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
Eesti sadamate kaubamaht kasvas üheksa kuuga jõuliselt
Statistikaameti andmetel suurenes Eesti sadamate kaubamaht selle aasta üheksa kuu jooksul võrreldes eelmise sama perioodiga 9%.
Statistikaameti andmetel suurenes Eesti sadamate kaubamaht selle aasta üheksa kuu jooksul võrreldes eelmise sama perioodiga 9%.
Bolti ja Pipedrive'i loojad investeerisid Eesti idusse, kes võistleb Amazoni ja Google'iga
Eesti idufirma Storadera on välja arendanud tehnoloogia, millega suudetakse pakkuda äriklientidele pilveruumi ligi 5 korda soodsamalt, kui seda teeb Amazon, Google ja Microsoft.
Eesti idufirma Storadera on välja arendanud tehnoloogia, millega suudetakse pakkuda äriklientidele pilveruumi ligi 5 korda soodsamalt, kui seda teeb Amazon, Google ja Microsoft.