• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Leedu Telekomi kasum kukkus kolmandas kvartalis 42%

  Leedu suurima sideoperaatori Leedu Telekomi puhaskasum kukkus kolmandas kvartalis võrreldes aasta varasemaga 42%.

  Leedu Telekom teatas Vilniuse börsile, et kolmanda kvartalis teenis ettevõte 20,7 mln litti (94 mln krooni) kasumit ehk 0,027 litti aktsia kohta.
  Möödunud aasta kolmandas kvartalis oli kasum 35,7 mln litti (162 mln krooni).
  Kolmanda kvartali käive langes võrreldes aasta varasemaga 8% võrra 237,6 mln litile (1076 mln kroonile).
  ?Käive kolmandas kvartalis käive veidi langes. Andmesidest ja internetiga seotud teenustest ning ka hulgimüügiga seotud teenustest saadud käibe kasv oli hea. Kuigi uutes ärivaldkondades toimus kasv, ei olnud sellel kogu kvartali käibele suurt mõju,? ütles Leedu Telekomi juht Tapio Paarma majandustulemusi kommenteerides
  Internetiga ja andmesidega seotud käive kasvas kolmandas kvartalis pea 43%, kuid ligikaudu 70% kogu käibest andnud tavatelefoniside käive kahanes 15 protsendi võrra.
  Selle aasta esimese 9 kuuga on Leedu Telekom teeninud 729 mln liti (3,30 mld krooni) suuruse käibe juures 59,2 mln litti (268 mln krooni) kasumit.
  Täna sulgus Leedu Telekomi aktsia Vilniuse börsil 0,78 litil.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
LHV: Coopi aktsia on ülehinnatud – aeg müüa
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
Euroopa liidrid soovivad Poola küsimuse jätta komisjonile lahendada
Kuigi pea kõik Euroopa Liidu tippkohtumisele kogunenud liikmesriikide valitsusjuhid avaldasid muret Poolas õigussüsteemi sõltumatuse pärast, siis ei soovi enamik ELi liidritest leida lahendust tippkohtumise laua taga, vaid leiavad, et tüli peaks lahendama Ursula von der Leyeni juhitav Euroopa Komisjon.
Kuigi pea kõik Euroopa Liidu tippkohtumisele kogunenud liikmesriikide valitsusjuhid avaldasid muret Poolas õigussüsteemi sõltumatuse pärast, siis ei soovi enamik ELi liidritest leida lahendust tippkohtumise laua taga, vaid leiavad, et tüli peaks lahendama Ursula von der Leyeni juhitav Euroopa Komisjon.
Soome mõjukas majandusjuht sai maksuparadiisi tulu varjamise eest aasta tingimisi
Soome esimese astme kohtus mõistis aastase tingimisi vanglakaristuse laevafirma Finnlinesi endisele tegevjuhile ja Nokia Matkapuhelimet endisele juhile Antti Lagerroosile ulatusliku maksupettuse eest.
Soome esimese astme kohtus mõistis aastase tingimisi vanglakaristuse laevafirma Finnlinesi endisele tegevjuhile ja Nokia Matkapuhelimet endisele juhile Antti Lagerroosile ulatusliku maksupettuse eest.