Ülo Toomsalu • 29. oktoober 2002 kell 6:42

SLÕL: Rahaautomaadi poest väljalohistamine nurjus

Varastel ei läinud eile öösel korda Kallaste poest köite abil Ühispanga sularahaautomaati välja lohistada.

Eile öösel murti Kallastel sisse Tartu Tarbijate Kooperatiivi toidukauplusse. Valvesignalisatsiooni töölehakkamise ja valvuri helistamise järel kihutas kell 2.18 kohale politseipatrull, kes leidis eest lõhutud akna ning köied, millega vargad olid püüdnud poest välja lohistada Ühispanga sularahaautomaati, kirjutab SL Õhtuleht.

Ühispanga avalike suhete juhi Evelin Pulli sõnul üritati automaati vedada suure akna kaudu veoauto kasti. ?Sularahaautomaat oli korralikult ankurdatud põranda külge ega andnud järele,? märkis Pull. Tema sõnul hakkas kogu selle tegevuse peale tööle kaupluse häiresüsteem.

Eile lõunaks oli inventuur selgitanud, et kauplusest polnud midagi viidud. Taas töötas ka rahaautomaat. Uurimise üle võtnud keskkriminaalpolitsei keeldus politseiameti pressiesindaja vahendusel mis tahes kommentaaridest - ?Asi on veel liiga toores.?

Hetkel kuum