4. november 2002 kell 10:39

Ericsson näeb märke telekomituru põhjast

Ericssoni finantsdirektor Sten Fornell ütles, et näeb selgeid märke sellest, et turu põhi on käes ja turg on taastumas, vahendab AFX.

Sten Fornelli sõnul on sideoperaatorite investeeringud ja Saksa turu restruktureerumine märgiks sellest, et telekommunikatsioonisektor on taastumas. Tema arvates on vaid väike võimalus, et 2003. aastal jätkub tööstusharu langus.

'Turul on palju asju, mis annavad meile põhjust optimismiks,' ütles Fornell intervjuus Svenska Dagbladetile. 'Nende seas on operaatorite kadumine Saksa turult, mis tõstab tõenäosust läbirääkimistel nendega, kes alles jäävad.'

Kokku tähendab see seda, et turg peaks vähemasti lõpetama languse.

Ericssoni aktsia <GR#US.ERICY> oli täna kella 12.35 tõusnud 8,28%, 7,85 Rootsi kroonile.

Hetkel kuum