• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA investorid ootavad kahte asja ? keskpanga otsust ja Cisco tulemusi

  USA investorid ootavad täna kahte asja ? keskpanga otsust ja Cisco tulemusi.

  USA Keskpangalt oodatakse analüütikute poolt kõike peale intressitõusu. Osad ootavad veerandi protsendipunkti võrra intressialandamist, osad poole protsendipunkti võrra alandamist ning mõned analüütikud intressi jätmist samaks.
  Tehnoloogiainvestorite üks lemmik Cisco Systems <GR#US.CSCO> avaldab täna pärast aktsiaturu sulgumist oma majandusaasta esimese kvartali tulemused. Firmalt oodatakse 0,13 dollari suurust kasumit aktsia kohta 4,8 miljardi dollari suuruse käibe juures vastavalt Briefing.Comi küsitlusele. Aasta tagasi teenis firma 0,04 dollarit kasumit aktsia kohta. Suurem huvi firma tulemusest on turul selle kohta, mida firma ütleb oma toodete nõudluse kohta.
  Aktsiaturg tõusis närviliselt enne neid kahte sündmust.
  Cisco aktsia tõusis kella 18.15ks ühe protsendi 12,82 dollarile. Peamise indeksid <GR#US.^DJI>, <GR#US.^IXIC>, <GR#US.^SPC> olid samal ajal 0,2-0,5% plussis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.