6. november 2002 kell 16:17

USA investorid ootavad kahte asja ? keskpanga otsust ja Cisco tulemusi

USA investorid ootavad täna kahte asja ? keskpanga otsust ja Cisco tulemusi.

USA Keskpangalt oodatakse analüütikute poolt kõike peale intressitõusu. Osad ootavad veerandi protsendipunkti võrra intressialandamist, osad poole protsendipunkti võrra alandamist ning mõned analüütikud intressi jätmist samaks.

Tehnoloogiainvestorite üks lemmik Cisco Systems <GR#US.CSCO> avaldab täna pärast aktsiaturu sulgumist oma majandusaasta esimese kvartali tulemused. Firmalt oodatakse 0,13 dollari suurust kasumit aktsia kohta 4,8 miljardi dollari suuruse käibe juures vastavalt Briefing.Comi küsitlusele. Aasta tagasi teenis firma 0,04 dollarit kasumit aktsia kohta. Suurem huvi firma tulemusest on turul selle kohta, mida firma ütleb oma toodete nõudluse kohta.

Aktsiaturg tõusis närviliselt enne neid kahte sündmust.

Cisco aktsia tõusis kella 18.15ks ühe protsendi 12,82 dollarile. Peamise indeksid <GR#US.^DJI>, <GR#US.^IXIC>, <GR#US.^SPC> olid samal ajal 0,2-0,5% plussis.

Hetkel kuum