• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Olulisemad uudised lõunase seisuga

  Lõunase seisuga on päeva olulisemad online uudised järgmised.

  Loetavaim uudis seni on Eesti Ekspressi uudise kokkuvõte, EE annab oma tänases numbris teada rekordkallist eramust Pirital, mis on müügis. Uudist saad lugeda <#siit=http://www.aripaev.ee/mod/online/onl_news.pl?disp=2 uud_id=267280 day=07 mon=11 year=2002 leht_id=2270>.
  Advokaadid on jõudnud järeldusele, et Riigikohtu selle nädala alguse otsuse kohaselt peavad maksuvõlgade intressideks pääsema kõik 1996-2002 suveni neid omanud maksumaksjad. Seda uudist saad lugeda <#siit=http://www.aripaev.ee/mod/online/onl_news.pl?disp=2 uud_id=267421 day=07 mon=11 year=2002 leht_id=2270>.
  Huvitav on intervjuu A-Selveri lahkuva juhi Urmo Vallneriga, mida saab lugeda <#siit=http://www.aripaev.ee/mod/online/onl_news.pl?disp=2 uud_id=267340 day=07 mon=11 year=2002 leht_id=2270>.
  Jälgime edasi afgaanist piimatöösturi Yakub Haidaryle Eesti kodakondsuse andmise tagamaid, Haidary on ammune võlglane ja tema loodud firma pankrotiseisus. Uudist tänases Äripäevast saab lugeda <#siit=http://www.aripaev.ee/2270/uud_uudidx_227001.html>.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.