• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  1,3 miljonit maksvat maja nõutakse enim

  Tallinna ja selle lähiümbruse eramute pakkumise ja nõudluse suhet iseloomustab 2002. aasta sügisel selgepiirilise suundumuse puudumine ? samaaegselt uute eramuprojektide arendamisega renoveeritakse vanu puumaju ning nõukogudeaegseid kivimaju, pakutakse nii kommunikatsioonideta krunte kui lõpuni valmisehitatud majadega kinnistuid. Uute eramuprojektide seas on ilmselt kõige suurema kasvuga olnud suhteliselt odavad nn võtmed kätte variandina pakutavad eramud.
  Eramute puhul on kõige nõutavamad kahekorruselised majad, milles esimesel korrusel köök, elutuba, kabinet ja saun, teisel korrusel aga kolm magamistuba ja vannituba. Kui sellise Tallinna linna piires asuva maja müügihind jääb 1,1?1,5 miljoni krooni piiresse, ei teki ostja leidmisega raskusi. Selles hinnaklassis pakutavad mainitud tingimustele vastavad majad on ehitatud valdavalt 1960?1970ndatel aastatel. Uuemate eramute hinnad jäävad vahemikku 2?3 miljonit krooni.
  Huvitav, et viimasel poolaastal on märgatavalt kerkinud nõudlus ka nn tagastatud majade järele (umbes sajandivanused, sageli puidust kortermajad). Siinjuures saab tehingu õnnestumisel määravaks vabade pindade ja sundüürnike käes olevate pindade suhe majas. Sõlmitud tehingute põhjal on mõistlik hinnatase sellistes majades 4000 kr/m² kohta.
  Allikad: Kinnisvaraekspert, Pindi Kinnisvara
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Kriis ajas töötu Siiri Sisaski seenele: müüsin kontserditel salateid ja moose
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
A. Le Coqi juht: riik ei tule mulle ütlema, mida ma pean sööma ja mida mitte
Kui Arenguseire Keskuse raportit kajastavas artiklis kirjeldati võimalust tuua päevakorda rahvatervise maks, mis tähendab maksu suhkru- ja rasvasisalduse eest, siis joogitööstuse A. Le Coq tegevjuht Tarmo Noop peab valeks toiduainete klassifitseerimist headeks või halbadeks.
Kui Arenguseire Keskuse raportit kajastavas artiklis kirjeldati võimalust tuua päevakorda rahvatervise maks, mis tähendab maksu suhkru- ja rasvasisalduse eest, siis joogitööstuse A. Le Coq tegevjuht Tarmo Noop peab valeks toiduainete klassifitseerimist headeks või halbadeks.