• Jaga lugu:

  SLÕL: Tippadvokaat Viktor Kaasik maamaksuvõlglane?

  Vandeadvokaat Viktor Kaasik on maksuameti registri andmeil riigile võlgu üle 11 000 krooni maamaksu.

  Viktor Kaasiku maamaksuvõlg oli eile hommikul maksuameti avaliku infobaasi andmeil 10 933 krooni. Summale lisandus 741 krooni intresse, kirjutab SL Õhtuleht. Kui Kaasikult võla kohta küsida, teatab ta esmalt, et ei mõista, milles asi. ?Ma pole üldse teadlik, et olen maamaksuvõlglane,? ütleb tippadvokaat.
  Mõnekümne minuti pärast on Kaasik targem. Ta kinnitab, et tegu oli maksuameti tehnilise apsuga, mis kiiresti parandati. «Võtsin ühendust maksuametiga ning selgitasin välja, milles küsimus. Ilmnes tehniline probleem ning käesolevaks hetkeks on niinimetatud võlg likvideeritud.»
  Samas ei ütle Kaasik, millise maatükiga tegu oli ning kuidas ja millal võis väidetav võlgnevus tekkida. ?Ma ei oska neile küsimustele vastata,? teatab keskerakondlasest vandeadvokaat.
  Kuigi mees vandus, käsi südamel, et maksuvõlg oli vaid tehniline aps, mis parandati kiiresti, oli võlgnevus veel eile pärastlõunalgi maksuameti inforegistris kirjas. Tõsi, intress oli kahanenud 680 kroonini.
  Maksuameti avalike suhete nõuniku Koit Luusi sõnul kuuleb ta ?tehnilistel põhjustel? tekkinud võlgadest tihti. ?Seega ei torma me kohe kontrollima, kas meie andmebaasidel on midagi viga.? Ta lisab, et kui Kaasiku arvates on kõnealune võlg tekkinud maksuameti süül, siis seda kontrollitakse. Luus ei tea samuti, millise maatüki eest vandeadvokaat võlgu on.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tõnu Mertsina: jaekaubandus buumib
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Pandeemiapiirangute leevenemine aeglustas Amazoni kasvu
Leebemaks muutunud viirusepiirangud on inimeste veebiostlemist vähendanud ning koos sellega on pihta saanud ka USA veebihiiglase Amazoni müük, mis üle mitme aasta ootustele alla jäi. Lahjaks jäi ka ettevõtte tulevikuprognoos.
Leebemaks muutunud viirusepiirangud on inimeste veebiostlemist vähendanud ning koos sellega on pihta saanud ka USA veebihiiglase Amazoni müük, mis üle mitme aasta ootustele alla jäi. Lahjaks jäi ka ettevõtte tulevikuprognoos.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Teeni 200 000 eurot, tuleb kõigest rahandusministri isa võlg sisse nõuda
Kurikuulsa pankrotistunud transpordifirma Autorollo nõue endise omaniku Väino Pentuse vastu läheb juba mitmendat tiiru enampakkumisele. Nüüd algab oksjon 90 000 eurost.
Kurikuulsa pankrotistunud transpordifirma Autorollo nõue endise omaniku Väino Pentuse vastu läheb juba mitmendat tiiru enampakkumisele. Nüüd algab oksjon 90 000 eurost.