• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA börsid: uute majade ehituse soikumine investoreid ei häirinud

  Uute majade ehituse pidurdumine oktoobris pole USA börse täna hommikul eriti häirinud.

  Kell 17:30 liikus Dow Jones tööstuskeskmine 8500 punktil ehk 0,3% plussis ning Nasdaqi koondindeks 1393 punktil ehk 1,4% kõrgemal kui päev varem lõpetatud sai.
  USA Kaubandusministeeriumi andmeil langes oktoobris uute majade ehitus aasta baasil möödunud kuu 1,81 mln ühikult 1,60 mln ühikuni. Protsentuaalselt oli see viimase üheksa aasta suurim kukkumine ning oli märksa pessimistlikum näitaja kui analüütikud ootasid.
  See aga investorid, kellele hetkel turul väga vähe suunapakkuvaid signaale pakutakse, ei häirinud.
  Ettevõtete poole pealt said veidi põrutada farmaatsiasektoris tegutsevad Pfizer ja Pharmacia, kuna Euroopa Komisjon esitas Pfizerile lisaküsimusi 60 mld dollari (940 mld krooni) suuruse ühinemise kohta Pharmaciaga.
  Mõlemad aktsiaid liikusid tund peale börsi avanemist protsendises miinuses.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Villu Teearu: eelmise sajandi suhtumisega bossid jäävad talentidest ilma
Juhi võimust on saanud olulisemaks inimeste võimestamine ehk vastutuse ja vabaduse andmine oma töötegude üle ise otsustada, kirjutab Elisa süsteemiarenduse valdkonna juht Villu Teearu.
Juhi võimust on saanud olulisemaks inimeste võimestamine ehk vastutuse ja vabaduse andmine oma töötegude üle ise otsustada, kirjutab Elisa süsteemiarenduse valdkonna juht Villu Teearu.
Facebook plaanib nime muuta
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Saksa teadlase dr Langi arendatud inimkeskne valguslahendus LEDVANCE BIOLUX on leidnud tee Eesti klientideni
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
Narvas murtakse tõenäoliselt Keskerakonna 20 aasta pikkune võim
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.