24. november 2002 kell 22:00

Edgar Savisaar ? järgmine valitsusjuht

Opositsioon hääletas riigieelarve mitmesaja miljoniga lõhki ja läks koalitsiooniga tülli. Toimus jõudemonstratsioon, kus Siimanni vähemusvalitsusele koht kätte näidati. Õhku jäi rippuma taas ühe jõulurahuvalitsuse võimalikkus.

Kui Siimann astub tagasi, on väheusutav, et koostööd hakkavad tegema KMÜ ja Reformierakond. Tõenäolisem on liit KMÜ ja Keskerakond. Erakorraliste valimiste puhul on reaalne maaparteide ja Keskerakonna valitsus. Seega on võimalik, et järgmine valitsusjuht on Keskerakonna liider Edgar Savisaar. Ettevõtlusele on see halb lahendus, kirjutas ÄP juhtkirjas

Hetkeseis: Äripäeva kartused viis aastat tagasi ei täitunud. Mart Siimann valitses korraliste valmisteni. Edgar Savisaar on praegu Tallinna linnapea ja juhib Toompeal koalitsiooninõukogu.

Hetkel kuum