• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  NRG endine juhtkond taotleb firmale pankrotikaitset

  Viis endist Narva Elektrijaamu erastada soovinud firma NRG Energy juhti taotlevad firmale nn Artikkel 11 alusel pankrotikaitset.

  See suurendab tõenäosust, et firmal ei jää aega oma 10 miljardi dollari suuruse võlakoorma restruktureerimiseks, kirjutab Financial Times.
  Viis juhti, kelle hulgas on ka endine peadirektor Dave Peterson, esitasid pankrotikaitse taotluse vastu firma soovi läinud reedel USA Minnesota pankrotikohtus. Väidetavalt võlgneb firma neile pensionimaksete, välja maksmata kompensatsioonide ja vallandamistasudena 23,5 miljonit dollarit.
  NRG on üks USA energeetikafirmadest, mis Enroni kokkuvarisemise järel üleöö raskustesse sattusid ning mille pankrotti peetakse tõenäoliseks. Firmal on 20 päeva aega pankrotikaitse taotlusele vastata. Ükski teine kreeditor pole seni taotlusega liitunud.
  NRG pole suutnud kõiki oma võlakohustusi täita. Firma otsib siiski lahendust ning teeb jõupingutusi 10 miljardi dollarilise võlakoorma restruktureerimiseks. Varade müügist loodetakse saada 1,3 miljardit dollarit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.