• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USAs alla ühe protsendine tõusupäev

  USAs oli eile alla ühe protsendine tõusupäev.

  Tehnoloogiaaktsiate rikas Nasdaq <GR#US.^IXIC> tõusis 0,9 protsenti 1482 punktile. Lai S P 500 indeks <GR#US.^SPC> tõusis 0,25 protsenti 933 punktile. Standardaktsiatest koosnev Dow Jonesi tööstuskeskmine <GR#US.^DJI> tõusis 0,5 protsenti 8849 punktile.
  Nasdaqil enimkaubeldud Cisco aktsia <GR#US.CSCO> suutis sulguda muutmatu hinnaga ehk 14,89 dollaril. Aktsia puhul käis võitlus kahe uudise vahel. Investeerimispank UBS Warburg alandas aktsia ootust. Samas avaldas mõjukas Barrons artikli, mis ülistas firma suurt rahavaru ja firma võimet jääda tippu vaatamata majanduskliima muutustele.
  Kiibitootja AMD aktsia <GR#US.AMD>, mis oli NYSEl kaubeldavuselt kolmas aktsia, hüppas 15,9% 7,95 dollarile. Firma aktsiale mõjus positiivselt uudis, et firma nõukogu esimees on ostnud möödunud nädalal 300 000 aktsiat. Oma firma aktsiate ostu peetakse sageli usalduse märgiks oma firma vastu.
  Investorid ootasid eile täna avaldatavaid makronumbreid. Täna avaldatakse USAs kolmanda kvartali majanduskasvu täiendatud number, novembri tarbijausaldus ning oktoobrikuu uute majade müüginumber.
  Turuosaliste mõtted liiguvad numbritelt natuke kaugemale. Neljapäeval on tänupühad, mil USA aktsiaturg on suletud. Reedel kaubeldakse USAs vaid pool päeva. Paljud maaklerid on juba enne pühi puhkuse võtnud.
  Tänupühade nädal on Stock Traders Almanaci järgi CNNMoney andmetel traditsiooniliselt plussis lõppenud (41 juhul 50nest).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
National Geographic muudab Eestis oma ilmumise põhimõtteid
Ajakiri National Geographic suurendab järgmisest aastast Eestis oma eriväljaannete mahtu, mis hakkavad ilmuma iga kahe kuu tagant – kokku kuus temaatilist eriväljaannet aastas. Samal ajal lõpetab üleilmsest koroonaviiruse pandeemiast tingitud reklaami- ja jaemüügi olulise vähenemise tõttu jaanuarist ilmumise National Geographicu eestikeelne põhiväljaanne.
Ajakiri National Geographic suurendab järgmisest aastast Eestis oma eriväljaannete mahtu, mis hakkavad ilmuma iga kahe kuu tagant – kokku kuus temaatilist eriväljaannet aastas. Samal ajal lõpetab üleilmsest koroonaviiruse pandeemiast tingitud reklaami- ja jaemüügi olulise vähenemise tõttu jaanuarist ilmumise National Geographicu eestikeelne põhiväljaanne.
Putin käskis venelastel minna nädalaks palgalisele puhkusele
Venemaa elanikud peavad minema üheks nädalaks palgalisele puhkusele, et võidelda riiki räsiva koroonapandeemiaga, vahendab CNBC.
Venemaa elanikud peavad minema üheks nädalaks palgalisele puhkusele, et võidelda riiki räsiva koroonapandeemiaga, vahendab CNBC.