• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  PM: Velliste kaalub pürgimist Isamaaliidu esimeheks

  Trivimi Velliste, kellele Isamaaliidu Pärnu piirkonna koosolek tegi ettepaneku partei esimeheks kandideerida, on võtnud endale mõtlemisaja.

  ?Ma ei ole veel otsustanud,? ütles Velliste eile Postimehele. Ülesseadmise korral oleks ta Isamaaliidu juhi kohale teine kandidaat seni ainsana ametlikult esitatud Riigikogu aseesimehe Tunne Kelami kõrval.
  Isamaaliidu põhikirja kohaselt võiks Velliste otsustamisega oodata kas või 7. detsembrini, kui Isamaaliidu kongress Tartus parteile juba esimeest koguneb valima. Ka seal saavad vähemalt kümme parteiliiget veel kandidaadi üles seada.
  Velliste ütles, et tema esimeheks kandideerimise korral oleksid programmilised erinevused Tunne Kelamiga võrreldes peaaegu olematud.
  ?Kelam oli Eesti Komitee esimees, mina aseesimees,» meenutas ta. «Poliitilised eesmärgid oleksid samad, valik oleks minu kandideerimise korral kahe isiksuse, kahe erineva stiili vahel.?
  Kandideerimisotsuse langetamisel lubas Velliste võtta arvesse üksnes Isamaaliidu tugevust ja edu.
  Kelami on üles seadnud Isamaaliidu Viljandi ja Harju piirkond, naiskogu Tallinna piirkond, ettevõtjate ja talunike ühendused.
  Partei sisearuteludes varem üles tõstetud endine haridusminister Tõnis Lukas tõenäoliselt siiski esimeheks ei kandideeri, sest tema kodupiirkond Tartu ei esitanud pühapäevasel koosolekul omalt poolt esimehekandidaati.
  Isamaaliidu Tartu piirkonna esimehe Peeter Tulviste on Kelam välja pakkunud oma meeskonnas partei aseesimeheks. Samuti on Kelam lubanud, et võidu korral saab Isamaaliidu peasekretäriks endine siseminister Tarmo Loodus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.