• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Smart ja Ultra kaartidega kõnede vastuvõtt Läti ja Leedus tasuta

  1. detsembrist saavad Tele2 kõnekaartide Smart ja Ultra kasutajad vastu võtta kõnesid tasuta Lätis ja Leedus, EMT sellist teenust veel ei paku.

  Detsembrist on võimalik Smart ja Ultra kaarte kasutada nii Lätis kui Leedus, kõneminut maksab nii helistamisel Leedus ja Lätis kui ka helistamiselt neist riikidest Eestisse 7,95 krooni, SMS maksab 2,50 krooni.
  Millal on kõnede vastuvõtt tasuta ka Tele2 lepingulistele klientidele, ei soovinud ASi Tele Eesti turundusdirektor Toomas Tiivel veel öelda.
  'See juhtub lähitulevikus,' ütles ka vaid.
  Septembri algusest pakub Tele2 oma kõnekaardikasutajatele boonust ? 30 sendi ulatuses tasuta kõneaega iga vastuvõtud kõneminuti pealt. ?See boonus jääb püsima,? ütles Tele2 kõnekaardi tootejuht Kristjan Seema.
  EMT kõnekaardiga Simpel välismaal veel helistada ei saa, ütles ASi EMT avalike suhete juht Kaja Pino.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Täna on valimispäev – viimane võimalus oma hääl anda! Eelhääletamisel osales 39,6% valijatest
448 valimisjaoskonda üle Eesti on täna avatud kella 9.00 hommikul kuni kella 20.00 õhtul. Valija saab oma linnas või vallas, Tallinnas linnaosas hääletada ükskõik millises jaoskonnas.
448 valimisjaoskonda üle Eesti on täna avatud kella 9.00 hommikul kuni kella 20.00 õhtul. Valija saab oma linnas või vallas, Tallinnas linnaosas hääletada ükskõik millises jaoskonnas.
Summa on kasvanud: Veli Kraavi vastased küsivad tagasi üüratut võlga
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.