• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Omavalitsustel vähe raha teedehoiuks

  Maanteehoiuks on 2002. aastal Harju maakonnale eraldatud 35 683 800 krooni, millest maanteede hooldeks on võimalik planeerida 33 513 800 krooni. Harju Teedevalitsuse andmetel on maanteede hooldeks eraldatud summad eelmise aastaga võrreldes vähenenud 12%, seega väheneb tunduvalt hooldetööde maht kõrvalmaanteedel. Hooldetase ei halvene Viimsi, Jõelähtme, Kuusalu ja Loksa valdade piiridesse jäävatel riigimaanteedel, mida hooldab OÜ ÜLE. Harju maavalitsus (http://www.harju.ee)
  Maakonnas on riigimaanteid 1142 km, sellest põhimaanteid (autoteed Tallinn-Narva ja Pärnu-Rakvere) 109 km, tugimaanteid 165 km ja kohalikke teid 868 km. Vallateede pikkus on 1622 km ja linnateede pikkus 206 km. Maanteehoiu (teedehooldus, -remont, uute teede ehitus, sildade ehitus ja remont jm) ülesanded lasuvad teede valdajal. Teehoidu rahastatakse valitsuse kinnitatud teehoiukava lausel.
  Eesmärgid mitteriiklike maanteede arengustrateegias: teedevõrgu ja selle infrastruktuuri säilitamine ning renoveerimine; teede tehnilise täiuse saavutamine (elanikkonna ohutu liikluse tagamiseks); jalgrattateede väljaehitamine; teehoiukava koostamine omavalitsuste poolt.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.