Virkko Lepassalu • 12. detsember 2002 kell 14:33

NG Investeeringud müüs kontorihoone Baltic Property Trustile

Rahvusvaheline investeerimisfirma Baltic Property Trust ostis eile NG Investeeringutelt Tallinnas Hobujaama 4 asuva kontorihoone.

Pressiteate kinnitusel on selles ligikaudu 4400 m² büroo- ja jaekaubanduspinda. Investeering vastab rahvusvahelisele investorile sobivatele tingimustele ja näitab kasvavat huvi Baltimaadesse investeerimise vastu.

Tallinnas, Hobujaama 4 asuva hoone peamised rentnikud on Nordea Pank ja AS Eesti Telefon, kes rendivad üle 65% hoone kogupinnast. KOBA (Kofod-Jensen Bach-Nielsen) esindas Baltic Property Trusti tehingu kinnisvaraalase nõustajana. Hoone paikneb Viru väljaku piirkonnas, millest on peale väljaku ehitusprojekti valmimist saamas linna keskus.

NG Investeeringute nõukogu liikme Andres Järvingu sõnul on ta tulemusega rahul. 'Usume, et see tehing näitab seda, et meie arengustrateegia Eestis on ennast õigustanud.'

Baltic Property Trusti tegevdirektori Lars Ohnemusi väitel on see investeering tõestanud, et Baltic Property Trusti strateegia - investeerida olulistesse kinnisvaraobjektidesse Balti regioonis, on põhjendatud. Me võime kogu tehinguga rahule jääda, sest oleme veendunud, et tegu on perspektiivika investeeringuga, lisas Ohnemus.

Hetkel kuum