• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ETK ja Prisma maksavad kokku boonust ligi 50 miljonit krooni

  ETK süsteemis ja Prisma kettides kasutusel olev Säästukaart tõi ostjatele aastaga 47,5 miljonit krooni säästu, teatas ETK.

  Sellest summast 38 miljonit krooni säästeti ETK süsteemi kauplustest tehtud ostudelt. Prisma keti klientidel kogunes ostuboonust kokku 9,5 miljonit krooni.
  Ostuboonus ehk ?raha tagasi? on Säästukaardi kasutaja punktides arvestatud ja kroonides väljendatud õigus teha oma ostud tavakliendist kuni 3 protsenti odavamalt. Säästetud boonussumma makstakse aasta lõpus rahas kliendi pangakontole.
  ETK alustas boonussummade tagasimakseid oma püsiklientidele detsembri teisel nädalal. Tarbijate ühistute liikmed saavad boonussummad kätte oma ühistute kaudu.
  Ka Prismast Säästukaardi saanute arvetele on alustatud ostuboonuste tagastamist. Tagasimaksed on kavandatud teha detsembrikuu jooksul. Suurimad boonussummad ulatuvad rohkem kui 3000 kroonini; väikseimad jäävad mõne krooni piiresse.
  Käesolevaks ajaks on ETK Kaardikeskus välja andnud ligemale 190 000 Säästukaarti. Säästukaart kehtib ETK jaekaubandussüsteemi rohkem kui 500 kaupluses üle Eesti, samuti Prisma ketis. Järjekordne ostuperiood algas tänavu 1. novembril ja kestab tuleva aasta 31. oktoobrini.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andres Meesak: ükski hookuspookus ei päästa - odava energia aeg on läbi
Meil seisavad ees paarkümmend aastat intensiivseid investeeringuid energiamajandusse, kirjutab Eesti Päikeseelektri Assotsiatsiooni juht Andres Meesak Äripäeva Infopanga energeetika aastaraportile antud kommentaaris.
Meil seisavad ees paarkümmend aastat intensiivseid investeeringuid energiamajandusse, kirjutab Eesti Päikeseelektri Assotsiatsiooni juht Andres Meesak Äripäeva Infopanga energeetika aastaraportile antud kommentaaris.
Aasia aktsiaturud alustasid nädalat tõusuga
Aasia aktsiaturud on nädalat alustanud tagasihoidliku tõusuga, aktsiaid hoidis surve alla aga asjaolu, et koroonaviirus levib Hiinas kiiresti ning kardetakse karme piiranguid, vahendab Reuters.
Aasia aktsiaturud on nädalat alustanud tagasihoidliku tõusuga, aktsiaid hoidis surve alla aga asjaolu, et koroonaviirus levib Hiinas kiiresti ning kardetakse karme piiranguid, vahendab Reuters.
Mitmesse ametisse otsitakse töötajaid riigikogust parema palgaga
Kõrgeimat töötasu pakutakse arstidele suunatud töökuulutustel, kus keskmine palgapakkumine ületab riigikogu liikmete töötasu, teatas CVKeskus.ee portaalis viimastel kuudel avaldatud avaliku palgaga tööpakkumisi vaadates.
Kõrgeimat töötasu pakutakse arstidele suunatud töökuulutustel, kus keskmine palgapakkumine ületab riigikogu liikmete töötasu, teatas CVKeskus.ee portaalis viimastel kuudel avaldatud avaliku palgaga tööpakkumisi vaadates.
Balti riigid juhivad koroonanakkuse tõusu kogu Ida-Euroopas
Koroonaviiruse nakkuse levik Euroopa Liidu idaosas, eriti Balti riikides, paneb tervishoiusüsteemidele üha suurema surve ja see ajendab riikide valitsusi kehtestama uuesti erinevaid piiranguid.
Koroonaviiruse nakkuse levik Euroopa Liidu idaosas, eriti Balti riikides, paneb tervishoiusüsteemidele üha suurema surve ja see ajendab riikide valitsusi kehtestama uuesti erinevaid piiranguid.